Aankondiging Workshops snoeien

Op zaterdag 13 februari 2016 worden er gedurende de hele dag cursussen hoog- en laagstam fruitbomen snoeien gegeven. Deze worden georganiseerd door het Nationaal Fruitpark te Ochten. In samenwerking met het Nationaal Fruitpark te Ochten verdiepen wij ons in het snoeien en opkweken van hoog- en laagstam fruitbomen.

De cursusdag hoogstam en laagstam fruitbomen snoeien is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Voor beginners begint de cursus in de ochtend om 09:30. Om 12:30 gaan wij voor gevorderden dieper in op de jaarlijkse onderhoudsnoei, gericht op de teelt van kwaliteitsfruit aan een gezonde boom. Ook voor beginners zal dit een leerzame uitdaging zijn, waarin het verbreden van kennis en inzicht centraal staat.

Belangstellenden dienen zich vooraf op te geven bij het Nationaal Fruitpark te Ochten. Voor meer informatie kunt u terecht bij de website van het Nationaal Fruitpark te Ochten, of door te bellen met 0344-607785.

Wij zien u op zaterdag 13 februari 2016 graag terug op het Nationaal Fruitpark voor een gezellige en vooral leerzame dag. Tot dan!